2013 m. kovo 11 d., pirmadienis

Kaip savo odą lepina gražiausios pasaulio žvaigždės!

Angelina Jolie 

Aktorė prisipažysta, kad jos grožio paslaptis yra iš riebalų ir baltymų turtingų eršketų ikrų pagaminti kremai. Tačiau tikrai ne kiekviena iš mūsų gali sau tai leisti, todėl A. Jolie, namų sąlygomis, siūlo sumaišyti šaukštą ikrų su šaukštu riebios grietinės, ir tokią kaukę ant veido palaikyti 10 min. Puikiai pamaitins sausėjančią odą. 








Kim Besinger
Amžinai jauna vadinama aktorė teigia, jog iki 20-ties moters veidas būna toks, kokį suteikė gamta, o vėliau toks, kokį jį užsitarnavome. 50-metį perkopusi moteris kruopščiai rūpinasi savo oda. Tai vienas jos receptų vasarai: į purkštuvą lygiomis dalimis įpilti negazuoto mineralinio vandens ir šviežio pieno, jame prieš tai ištirpinus šaukštą medaus. Šiuo skysčiu kas valandą atgaivinti odą.


Cher

Nors dauguma mano, kad šios aktorės grožio paslaptis yra plastinės operacijos, pati moteris teigia, jog be savo pačios gamintų veido kremų niekaip neišsiverstų. Štai tokiu receptu Cher dalijasi ir su mumis: sumaišyti du šaukštus šaltai spausto alyvuogių aliejaus, du šaukštus šviežiai spaustų citrinos sulčių ir šaukštą kalcio tirpalo. Šiuo mišiniu dainininkė veido odą lepina tris kartus per dieną: ryte, po pietų miego ir vakare.




Sophia Loren

"Aliejus daro stebuklus!" - tvirtina aktorė. Kadaise ji išgirdo, jog bičiulio motina iki pat mirties veidą kiekvieną rytą tepdavo alyvuogių aliejumi ir visuomet džiaugėsi aksomine oda. Sophia išbandė tai pati ir jau seniai atsikratė visų brangių veido kremų. Rytais veidą nuvalo prausikliu, o tada perbraukia vatos tamponėliu, suvilgytu alyvuogių ar migdolų aliejumi. Palaukusi pusvalandį darosi makiažą. 


Kate Moss
Supermodelis skundžiasi, kad po fotosesijų, kai odą dengia storas sluoksnis makiažo, tenka patirti skaudžias pasekmes - oda papilkėja ir išsausėja. Todėl, kad oda būtų nuolat drėkinama ir tonizuojama, manekenė namų sąlygomis gamina kaukę: kiaušinio baltymą išplakti iki putų ir sumaišyti su 20 g sausų mielių. palaikyti 15 min., tuomet nuplauti šiltu vandeniu. 




Catherine Zeta-Jones

Aktorė vargsta turėdama sausą ir jautrią veido odą. Kad ji nepleiskanotų namuose gamina specialią medaus kaukę: kaišinį sumaišo su šaukšteliu medaus, puse šaukštelio alyvuogių aliejaus ir įlašina kelis lašus rožių vandens. kas antrą dieną 15 min tokią kaukę palieka ant veido, tuomet nuvalo sudrėkintu vatos tamponėliu.

4 komentarai:

  1. Labai puikus straipsnis, naudinga pasimokyti receptų kaip savo odą lepina gražiausios pasaulio žvaigždės, reikės pabandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nemaniau, kad įžimybių naudojama kosmetika yar pačių gamybos. Tikrai gerų receptų čia radau.

    AtsakytiPanaikinti